Chacaltaya

José bezoekt al jaren de top van de Chacaltaya, een berg met een besneeuwde top in Bolivia. Jaren geleden lag er nog sneeuw. Nu is bijna alles gesmolten. De berg die al enkele tradities een bron van inkomen was door de skipiste en een bron van drinkwater, geraakt uitgeput.

Deze voorstelling werd mogelijk gemaakt dankzij:


Juan, de zoon van José, ziet een sprankeltje hoop om het tij te doen keren als hij wetenschapster Rosie ontmoet. Maar zijn geloof botst met haar wereld van wetenschap. Maar samen sta je sterker dan alleen, toch? Of was alle hoop al verloren toen de laatste sneeuwvlok smolt in een laatste druppel water?

Het koor van Belside neemt je mee op een avonturenreis naar Bolivia. Een mooi verhaal met actualiteit over de klimaatopwarming, vermengd in liederen en gebracht met veel hoop en overtuiging.

Stapt u mee op het vliegtuig? Onze reis vertrekt op 23 februari 2019 om 20u.

Belside is een gemengd koor uit Lebbeke met meer dan 30 leden onder leiding van dirigent Liesbet Bogman.  In 2015 & 2017 zongen ze ook al op Aarschot Volkoren.  Heeft u ze toen gemist, mis dan zeker deze kans niet.

Voor deze productie hebben ze alles uit de kan gehaald en dit mag gezien worden.  Alles van script, muziek, … tot decor is eigenhandig gemaakt.   De keuze van de nummers is ook volledig uiteenlopend.  Van een traditioneel Boliviaans nummer, naar een hedendaags popnummer tot kleinkunst.  Alles komt aan bod in deze topper.

Geef een reactie