Opening nieuw werkjaar

De officiële opening van het nieuwe werkjaar ging dit jaar door op vrijdag 5 oktober. Traditiegetrouw houden we dan repetitie in de Blauwe Zaal van Den Egger, en brengen we de koorleden op de hoogte van de nieuwe plannen.
Dit jaar waren de koorleden heel nieuwsgierig, want de nieuwe show van 2020 werd voorgesteld. Onze dirigente, Evi Bex, leerde eerst een nieuw liedje aan, waarvan ze achteraf verklapte dat het al voor de nieuwe show bedoeld is.
Wat het thema van de show van 2020 is, houden we nog even voor ons. We kunnen in ieder geval al zeggen dat iedereen de show helemaal ziet zitten. De goesting om erin te vliegen is nog groter geworden.

Na de repetitie was er een Vocacafé waarbij de koorleden met een natje en een droogje konden napraten over de grootse plannen.  Er waren vooral nog heel veel vragen, vooral over de liedjeslijst. Maar gelukkig konden zij ook hun steentje bijdragen aan de liedjeslijst, hoe, dat kom je in 2020 te weten …

Geef een reactie