Bevriend koor zoekt dirigent

Toen wij hoorden dat ons collega-koor zonder dirigent is gevallen hebben we onmiddellijk onze hulp aangeboden.  Bij deze: ken je iemand, deel dit bericht.

Alle info kan je hieronder vinden.

Hallo! Wij zijn de DOsibELS, een plezant koor van amateurzangers. Vijf jaar geleden werd dit koor opgericht in de schoot van de muziekvereniging KF De Sint-Jansvrienden uit Averbode (Scherpenheuvel-Zichem). Medeoprichtster van dit koor was mezzosopraan Els Mondelaers. Toen zij een dik jaar geleden wegens professionele activiteiten de DOsibELS niet meer kon begeleiden, werd ze opgevolgd door sopraan Kristien Nijs. Ook zij kan echter het dirigeren en enthousiasmeren niet meer combineren met haar job als professionele zangeres en lerares.

Daarom zijn wij dus nu op zoek naar de ideale persoon om samen met ons terug op weg te gaan. Plezier in het zingen en respect voor ieders kunnen staan daarbij centraal. Dirigeren ja… maar niet enkel dat. Je kiest samen met de zangers de werken die gerepeteerd zullen worden, neemt oefenbestandjes op zodat de zangers goed voorbereid op de repetitie verschijnen en kan goed om met een verscheidenheid aan mensen en talenten. Bij de DOsibELS is immers iedereen welkom.

Denk jij dat jij de man of vrouw bent die deze uitdaging aan wil gaan? Heb je wekelijks één (zelf te kiezen) avond vrij om samen te komen met de koorleden en wil je dit alles graag doen tegen een vrijwilligersvergoeding… neem dan zeker eens vrijblijvend contact op via desintjansvrienden@gmail.com of telefonisch met voorzitter Hilde Laureys op 0498/450 523. Repetities gaan door in Onthaalcentrum De Pelgrim in Scherpenheuvel.

Geef een reactie