Welkom nieuwe leden

Op vrijdag 17 september hield popkoor Vocalicious naar jaarlijkse gewoonte een open repetitie.

Tijdens deze open repetitie konden kandidaat-koorleden eens komen ‘proeven’ van het koorleven.  Ze kregen eerst uitleg over de werking van popkoor Vocalicious: Wie zijn wij? Wat doen wij? En wat drijft ons?

Daarna was het moment aangebroken om een repetitie mee te maken en samen met de koorleden een nieuw lied aan te leren.  Er werd naar hartenlust kennisgemaakt met elkaar, van stem gewisseld, gelachen en natuurlijk ook GEZONGEN!

Na de repetitie mochten de kandidaat-koorleden hun kans wagen tijdens een auditie en een stemtest bij de dirigent herself!  Waarna Evi de aartsmoeilijke taak wachtte om uit de vele kandidaten een keuze te maken: wie wordt het nieuwe lid van popkoor Vocalicious.

Uiteindelijk verwelkomden we twee nieuwe alten, Annelies en Marieke, en zijn er ook wat nieuwe sopranen van de partij, Liesbeth, Sanne en Karlien.

We mochten ook een oud-koorlid opnieuw in onze gelederen verwelkomen maar dat vertellen we later.

Wij wensen jullie veel zangplezier bij popkoor Vocalicious!

Vond je dit artikel leuk_

Geef een reactie