Popkoor Vocalicious wordt ambassadeur voor Averbode bier.

Popkoor Vocalicious wordt de trotse ambassadeur van het Averbode-bier en dit is een hele eer voor ons. 

“Het Averbode-abdijbier is een eerbetoon aan de geschiedenis: van de 14de tot begin 20ste eeuw vonden er al brouwactiviteiten plaats in de abdij. Voor de productie van het ‘nieuwe’ abdijbier koos de abdij voor Brouwerij Huyghe, die eveneens kan terugblikken op een rijk verleden. Maar er zijn nog raakvlakken. Respect voor het milieu en de maatschappij staan immers centraal in de brouwerij.

Zo is Brouwerij Huyghe de enige in België die met het Mongozo bier een bier aanbiedt dat zowel het fairtrade-, glutenvrij als biologisch label kreeg. Verder wordt actief geïnvesteerd in een kleinere ecologische voetafdruk en sociale tewerkstelling.”

Een bier met een mooie geschiedenis dus, waar Popkoor Vocalicious op zijn eigen manier mee aan de slag zal gaan.

Cultuur en muziek zijn een mooi kanaal om promotie te maken. Wij zullen dit bier in de kijker zetten op al onze evenementen. Niets leuker dan promotie voeren met onze smaakpapillen, toch?   Hoe gaan we dit doen?  Simpel!  Als je een Averbode drinkt tijdens één van onze evenementen krijg je een kans om een pakket te winnen.  Hoe meer Averbode, hoe meer kans.  Denk er wel aan om een BOB mee te nemen!  We starten onze campagne vanaf 8 december tijdens onze show in Lebbeke.  Be there!

Averbode pakket

Geef een reactie