Den tap bis

Vorige week woensdag werd er de vraag vanuit Den Egger gesteld om een extra keer de toog van GC Den Egger te bemannen.  Iedere vereniging mocht zich kandidaat stellen en zondag werd er door loting bepaald wie het mocht doen.  Popkoor Vocalicious was de gelukkige winnaar.

We hebben zeer snel toch enkele koorleden kunnen motiveren om op een donderdag de handen uit de mouwen te steken voor de kas van het koor.  Bij deze een dikke merci aan de mensen voor hun inzet.

Door geen vaste concessionaris in de zaal te hebben verkleint de drempel naar de verenigingen.  Bij GC Den Egger hebben ze dit ook begrepen.  Door de verenigingen de kans te geven om wat bij te verdienen vernauwen ze de band tussen het centrum en de verenigingen.  De verenigingen boeken daardoor de zalen dan ook frequenter omdat er naast de inkom ook de inkomsten van de toog gegenereerd worden.  Het is een win-win situatie die alleen maar toegejuicht kan worden.

Op het programma staat FRONTM3N.

Na getourd te hebben met Cliff Richard, verandert het leven van topmuzikanten Peter Howarth (The Hollies), Mick Wilson (10cc) en Pete Lincoln (The Sweet) pas echt als ze enkele jaren later bij hun huidige bands terecht komen. Voor elk van hen begon een nieuw hoofdstuk als frontman van een wereldgroep, waarmee ze tot op de dag van vandaag op alle continenten optreden.

Met FRONTM3N bundelen ze bijna 25 jaar aan muzikale ervaring en vriendschap, wat zorgt voor een unieke samenwerking en een bijzondere muzikale beleving met nummers die door iedereen gekend en geliefd zijn.

Een greep uit de set list zegt genoeg: Fox On The Run en Ballroom Blitz van The Sweet, I’m Not In Love en Dreadlock Holiday van 10cc, He Ain’t Heavy, He Is My Brother en The Air That I Breathe van The Hollies, Devil Woman en Carrie van Cliff Richard en Roy Orbison’s Pretty Woman en You Got It, …

Drie stemmen en drie gitaren zorgen voor een avond van absolute wereldklasse!

(bron: Denegger.be)

Geef een reactie