Aandacht Black Friday

Nu er toch zoveel aandacht aan wordt besteed vragen we jullie om ook aan de verenigingen te denken. Natuurlijk het liefst aan Popkoor Vocalicious. Tijdens Black Friday verkopen sommige bedrijven meer dan tien keer zoveel als hun normale verkoop.  En daar maken ook wij graag gebruik van.

Als je van plan bent om iets online te bestellen kan je het leuke aan het aangename koppelen.  En het leukste daarvan is,  HET KOST JE NIETS!!!!!

Hoe kan je ons nu steunen?  In plaats van rechtstreeks naar de online-shop te surfen, surf dan eerst naar www.trooper.be/popvoca. Je vindt er heel veel online shops. Van AliExpress tot Zooplus. Klik op het icoon van je winkel waar je wilt gaan shoppen en shop naar hartelust. Meer moet je niet doen.

Wat gebeurt er nu?  De winkel waar je shopt krijgt een bericht dat jij ons wilt steunen en zij storten een percentage van jouw aankoop op onze Trooper-rekening.

Nog niet overtuigd?  Gert zal het nog eens voor u op een rijtje zetten.

Ah, nog één vraagje. Heb je onze Facebookpagina nog niet geliked? Dank je wel om het nu te doen.

lijst_shopsbanners-Trooper

Geef een reactie