Amateurkunsten Troef 2019

Enkele lokale amateurkunstenaars hebben zich verenigd en willen deze namiddag hun kunsten tonen aan het grote publiek, hun troeven op tafel gooien! Je kan doorlopend de tentoonstelling ‘een passie voor kunst’ bezoeken in de Galerij. In de Rode Zaal zijn er optredens van Popkoor Vocalicious en de Koninklijke Harmonie Onze Lieve Vrouw (Scherpenheuvel). Je kan meedoen met een initiatie Volksdansen. Koninklijke Fanfare De Eendracht uit Okselaar zal als heuse straatmuzikanten doorheen Den Egger muziekstukjes ten berde brengen. Koninklijke Fanfare de Sint-Jansvrienden van Averbode en Jeugdmuziekatelier Muzeland uit Testelt zullen de bezoekers betrekken bij meerdere, leuke en interessante workshops; Fotoclub Scherp-Zicht toont in de inkomhal haar allermooiste foto’s.
Of wil je graag zelf eens aan de slag? Wat zijn jouw troeven?
Mee musiceren, dansen, schilderen, graffiti, tekenen, kleuren, boetseren, potten bakken, teksten of gedichten schrijven; dit alles kan op deze dag! Het zal een gevulde namiddag zijn waar je kan proeven van alles wat de amateurkunstenaars uit onze gemeente te bieden hebben.

Het programma is alsvolgt:

13:00 – 17:00
Fototentoonstelling Fotoclub ScherpZicht
13:00 – 17:00
Straatmuziek van de Fanfare De Eendracht van Okselaar
13:00 – 17:00
Kunsttentoonstelling (Galerij)
13:30 – 14:00
Popkoor Vocalicious geeft een Mini-concert (Rode zaal)
14:00
Ontdek de verschillende workshops
14:15
Workshop van Muzeland (Vergaderlokaal 2)
14:30
Volksdansen met workshop (Rode zaal)
14:45
Workshop Fanfare Sint-Jan Averbode (Vergaderlokaal 3)
15:15
Workshop Muzeland (Vergaderlokaal 2)
15:45
Workshop Fanfare Sint Jan Averbode (Vergaderlokaal 3)
16:00
De Harmonie van Scherpenheuvel geeft een miniconcert (Rode zaal)
16:15
Workshop Muzeland (Vergaderlokaal 2)
16:45
Workshop Fanfare Sint Jan Averbode (Vergaderlokaal 3)

Geef een reactie