2 minuten en 15 seconden walking down memory lane #TBT

Throwback Thursday is een ideaal moment om eens stil te staan bij onze leukste herinneringen.

Het is intussen al negen maanden geleden dat we op het podium van GC Den Egger stonden met onze vierde show, Hemelse Helden.

We vroegen aan enkele koorleden wat hun mooiste herinnering was aan de show:

  • Een sopraan die zwanger was tijdens de show zegt: “met Ella in de buik op het podium”
  • “Zo ontroerend dat het soms moeilijk was om de emoties in bedwang te houden.”
  • Voor een alt zal het altijd een speciale show blijven: “Met mijn moeder in de zaal zoals bij elke vorige show, maar nu was het haar laatste … vier weken later werd ze zelf een hemelse held. Ik zal deze show nooit vergeten.”
  • Ook een andere alt verloor haar vake vlak na de show: “Hij kwam voor de eerste keer kijken om ons te zien zingen, maar het was helaas ook meteen de laatste … Maar hij was zo fier als een pauw en helemaal onder de indruk!”
  • We hebben ook een gezin in ons koor, waarbij de dochter geniet van het samen zingen: “Met mijn lieve mama en papa samen op het podium staan.”
  • Ook de koorleden hebben hun eigen hemelse helden: “No sound but the wind voor al mijn hemelse helden.”
  • Er was niet enkel ontroering, we swingden er ook op los, zoals een alt zegt: “Het dansje van Mud waarbij ik veel mensen in het publiek zag meedoen!”
  • Een andere alt had heel wat publiek voor haar in de zaal zitten: “Al mijn persoonlijke supporters in Den Egger op zondag. Mensen van Aalter, een Spaanse en een Canadese ex-collega, een andere ex-collega met haar moeder, mijn boezemvriendin, mijn kapster, mijn kinesist, zoveel sympathisanten, dat is hartverwarmend. En hun commentaren waren lovend.”
  • Of zoals een koorlid het verwoordt: “Het leukste zijn toch de reacties van het publiek, zowel tijdens als na de show: van een speld kunnen horen vallen, kippenvel, een zakdoek moeten bovenhalen, tot lachende gezichten, complimenten over de choreo, mensen die spontaan meedoen, …”
  • Ook onze dirigent heeft enkel mooie herinneringen: “Het moment dat de koorleden hun micro’s inpluggen weet je: it’s showtime! De adrenaline begint te stromen, en we kunnen doen wat we het allerliefste doen: op het podium staan!”

We genieten nog vaak na en dromen reeds van onze vijfde show (die trouwens al volop in voorbereiding is).  Mensen vragen ons vaak wanneer we nog eens de show brengen, daarom trekken we ermee naar Lebbeke en Herk-de-Stad.

Zaterdag 8 december kan je mee komen genieten in Lebbeke, zaterdag 4 mei ben je welkom in Herk-de-Stad.  Klik hier voor tickets.

Ben je nog niet overtuigd, bekijk onze trailer nog eens en geniet mee van onze Hemelse Helden.

Geef een reactie