Word een supertrooper en win een leuke prijs!

Het is weer die tijd van het jaar! De Sint komt binnenkort langs, daarna hebben we de kerstman op bezoek en laten we ook het nieuwe jaar niet vergeten. December is de maand waarin we allemaal op cadeautjesjacht moeten!

Maar heb jij dit jaar geen zin om door de wind, de regen of zelfs de sneeuw de drukke winkelstraten te trotseren op zoek naar het perfecte cadeau? Wil jij liever vanuit je comfortabele zetel op zoek gaan naar het ideale pakje dat ook nog eens door een professional ingepakt wordt – bye bye aan alle papercuts van dat blinkende inpakpapier? Dan doe je al je feestaankopen toch gewoon online? En ga dan meteen onze trooperuitdaging aan en wie weet win jij wel een geweldige prijs!

Hoe werkt het? Wij dagen je uit om onze supertrooper van de maand december te worden! Je doet gewoon al je online aankopen via www.trooper.be/popvoca. Op die manier betaal jij geen cent meer, maar popkoor Vocalicious verdient er wel extra ‘monnies’ mee! Geweldig toch? En wie de meeste troopermonnies voor popkoor Vocalicious verdient in de maand december, wint een leuke prijs! Zorg er wel voor dat je jouw naam invult als je iets bestelt, anders kunnen wij niet controleren wie onze supertrooper is…

Veel succes en online shopplezier!!!

Geef een reactie