Vocalicious 8 jaar geleden

Het lijkt al een eeuwigheid geleden maar toch is het maar 8 jaar. Precies 8 jaar geleden stond Popkoor Vocalicious voor de eerste keer op de planken. We waren nog maar 4 maanden bezig toen we gevraagd werden door Falke Lambrechts om een klein optreden te geven tijdens de Kunstkaai.

De Kunstkaai was een alternatieve kerstmarkt in Diest waar verenigingen en ambachten aan bod kwamen. Het was een zeer tof initiatief waar we uiteindelijk 3 jaar aan hebben deelgenomen maar vooral veel mooie en grappige herinneringen hebben aan overgehouden.

Als we de beelden van toen bekijken zijn we trots op de evolutie die we in die 8 jaar hebben gemaakt.  Zo zijn er toch wel wat drastische veranderingen. Onze dirigent, Evi Bex, moet niet meer op een bierbak staan. De partituren zitten nu in het hoofdje in plaats van in een map. Onze band werd verjongd en uitgebreid en de paar liedjes van december 2010 zijn uitgegroeid tot een repertoire van meer dan 100 stuks!

Toch blikken we graag terug op deze periode en het mooie is dat veel van de koorleden van toen nog steeds deel uitmaken van Popkoor Vocalicious.

Geef een reactie