Een muzikaal 2019!!!!

Een muzikaal 2019, dat wensen we u toe. Wij van Popkoor Vocalicious gaan dit in ieder geval al nastreven. Wat wij allemaal van plan zijn in 2019 lees je hieronder.

Klik hier voor tickets

Op 23 februari stellen we u graag onze vrienden van Belside voor. Dit koor uit Lebbeke heeft vorig jaar hun muzikaal theater gebracht voor eigen publiek. Toen Evi en Michel naar de voorstelling zijn gaan kijken waren ze zo onder de indruk dat ze het bestuur hebben kunnen overtuigen om deze productie hier voor jullie aan te bieden.

27 april organiseert Scherpenheuvel-Zichem de Week van de AmateurKunsten, WAK. Wij zijn er dit jaar ook weer van de partij. Wat we gaan brengen is een smakelijk stukje popmuziek als teaser voor onze laatste Hemelse Helden.

Klik hier voor tickets

Een weekje later, op 4 mei, brengen we de laatste keer onze Hemelse Helden. In samenwerking met de Marathon fietsers uit Donk brengen we dit optreden in de Markthallen te Herk-de-Stad. Dit gaat waarschijnlijk ook de laatste keer dit jaar dat we een complete show gaan geven dus als je ons nog een keer in vol ornaat wilt zien? BE THERE!!!

Na Herk-de-Stad gaan we ons voorbereiden op onze nieuwe show in 2020. Het belooft een superfeest te worden. Popkoor Vocalicious viert dan zijn 10e verjaardag en dit gaan we met een knal doen. We gaan kosten noch moeite sparen om hier een totaalspectakel van te maken. Wie Take2 heeft gezien weet dat we daarvoor bekwaam zijn. Dus save the date al maar in je agenda: ZATERDAG 28 EN ZONDAG 29 MAART 2020.

Nog 1 datum die je zeker in je agenda kan vastleggen is zaterdag 30 november 2019, wanneer we terug een muzikale wijndegustatie organiseren. Daar zullen we iets speciaals brengen als smaakmaker voor onze show. De plaatsen zijn beperkt.

Geef een reactie