De plezantste en gemakkelijkste quiz

Zaterdag 12 januari organiseerde KWB Schoonderbuken weer ‘De gemakkelijkste en plezantste quiz van het jaar’. 

Gemakkelijk én plezant? Daar moesten we toch bij zijn!  We vaardigden een 6-koppige quizploeg af, met 2 twintigers, 2 veertigers en 2 zestigers, om onze know how maximaal te spreiden.  En ja, het was plezant! Of het ook gemakkelijk was? Hmm, niet zo gemakkelijk dat we op één been konden winnen, maar we eindigden wel in de goeie middenmoot.  We behaalden exact 100 punten met onze amateurploeg, en moesten het afleggen tegen de meer getrainde quizzers.  De winnaars haalden 118 punten, dus zo slecht was ons resultaat zeker niet.

Bovendien steunden we het goede doel (dit jaar gaat de opbrengst naar het Laevers ALS-fonds) en hadden we een superleuke avond in goed gezelschap.  Alle deelnemende ploegen kregen daarenboven nog een flink gevulde winkeltas mee van de Spar, dat wordt snoepen op onze volgende repetitie.

Volgend jaar plannen we weer van de partij te zijn, misschien met twee ploegen?

Meer info over de quiz en KWB Schoonderbuken kan je op hun pagina terugvinden. http://www.kwb-schoonderbuken.be

Geef een reactie