BALLET DOMMAGE zoekt zangers voor project.

BALLET DOMMAGE, het gezelschap achter het project “Volk Fragment 3” wil een koor samenstellen met zangers uit de betrokken gemeenten: Leuven, Aarschot, Scherpenheuvel-Zichem, Diest, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Hasselt en Genk. Ze zoeken een 10 à 15 koorleden, mensen tussen 12 en 80 jaar. Bedoeling is dat de koorleden op alle data aanwezig kunnen zijn (repetities en voorstellingen). Zij organiseren audities op woensdag 20 maart in Leuven.

Ballet Dommage is een theatercollectief, opgericht in 2010 door Katrien Valckenaers en Maxim Storms. Ballet Dommage zoekt theatraal zangtalent voor VOLK: Fragment 3, een project waarbij Ballet Dommage gedurende een maand lang rondtrekt met vervoerbare decors, van Leuven tot Genk. VOLK: Fragment 3 telt in totaal 8 openluchtvoorstellingen, verspreid tussen Leuven en Genk. Hiervoor stellen wij een koor op die samen met ons deze voorstellingen speelt.

Zing jij graag en hou je van avontuurlijke projecten? Dan ben je zeer welkom om auditie te komen doen!

VOLK: Fragment 3  maakt deel uit van VOLK, een omvangrijk project van Ballet Dommage waarin ze op zoek gaan naar bijzondere en spontane ontmoetingen in een diverse samenleving. meer info over het gezelschap: http://www.balletdommage.be

AUDITIE woensdag 20 maart 17u-21u Leuven, Cas-co.

REPETITIES:

  • zaterdag 1 juni 11u-17u Leuven
  • zondag 2 juni 11u-17u Leuven
  • zaterdag 8 juni 11u-17u Leuven
  • zondag 9 juni 11u-17u Leuven
  • zaterdag 15 juni 11u-17u Leuven
  • zondag 16 juni 11u-17u Leuven
  • zaterdag 24 augustus 11u-17u op locatie (n.t.b.)
  • zondag 25 augustus 11u-17u op locatie (n.t.b.)
  • Vrijdag 30 augustus 11u-17u op locatie (n.t.b.)
  • zaterdag 31 augustus 11u-17u op locatie (n.t.b.)

Geef een reactie