Proficiat … met je Averbodepakket

Fondsenwerving is niet gemakkelijk. Je moet origineel blijven en het moet de mensen ook aanspreken. Daarom hebben we vorig jaar gekozen om met Trooper in zee te gaan.

Trooper.be is een bedrijf dat, gesteund door Studio100, verenigingen de kans geeft om een extra cent te verdienen met online shopping. Het enige wat de mensen moeten doen is in plaats van rechtstreeks naar de onlineshop te surfen dit te doen via de trooperpagina van de vereniging. In ons geval is dit http://www.trooper.be/popvoca.

Als de verkoop is afgerond krijgt de vereniging automatisch een bepaald percentage van de aankoop zonder dat het de koper een cent extra gekost heeft.

Om dit bij onze leden te boosten hebben we een incentive gelanceerd. Het koorlid dat het meeste Troopercenten binnenhaalt krijgt een Averbode-pakket van ons. De incentive liep tijdens de maanden november en december en eind januari hebben de prijs uitgedeeld.

Onze sopraan Stefke Bellen haalde de buit binnen. Ze is vanaf het begin een enthousiaste trooper en het toeval wil dat we dit bedrijf dankzij haar hebben ontdekt.

Stefke krijgt haar prijs van dirigent Evi Bex

Dank je wel Stefke en geniet van je Averbode

Geef een reactie