Wij trakteren op 1 maand gratis Het Laatste Nieuws

Een hybride abonnement?! Wasda?

Dat is één maand lang van topjournalistiek en exclusieve verhalen uit Het Laatste Nieuws genieten. In het weekend op papier en tijdens de week onbeperkte toegang tot hln.be en de HLN app. Zo blijf je altijd en overal op de hoogte van het nationale en internationale nieuws.

Hoe moet je dit cashen?

  • Surf naar trooper.be/hln
  • klik op de afbeeldingsbutton zoals hieronder staat.
  • Kies Popkoor Vocalicious
  • Voer de actiecode “TROOPER735” in
  • Vul je gegevens in
  • Klik op “Ja, ik lees 1 maand gratis”

En wat erna?

Heel simpel. Dit abonnement stopt automatisch zonder enige schriftelijke opzeg. Top toch!

Bovendien steun je ons zonder één eurocent te betalen!

Wij zijn een troopervereniging. Voor elke aankoop, gratis of niet, via http://www.trooper.be/popvoca doneert Trooper ons een percentage van je aankoop. Voor deze actie doneer je 3,94 euro aan onze vereniging. Kijk gerust op onze trooperpagina, misschien zijn er nog online-shops waar je regelmatig shopt. Het kost je niets en je steunt ook nog een lokale vereniging!

Geef een reactie