Een terugblik op een geslaagde wijndegustatie

Op zaterdag 23 november organiseerde Popkoor Vocalicious al voor de derde keer op rij hun jaarlijkse wijndegustatie. The place to be was dit jaar Ontmoetingscentrum De Keyt in Messelbroek. Dankzij de vele helpers werden de gasten ontvangen in een sfeervolle setting en werd iedereen vlot van drank en versnaperingen voorzien.

Onder begeleiding van Patrick en Lieve van wijnen De Bleek uit  Diest konden alle gasten genieten van enkele overheerlijke aperitieven en wijnen. Er was voor elk wat wils: van witte wijn tot rode wijn, van aperitief tot degustief en dit alles aan zeer democratische prijzen. Er werd naar hartenlust geproefd en gekocht!

Tussen het wijnproeven door zorgde popkoor Vocalicious voor een muzikale noot. Zij brachten samen met hun trouwe muzikanten enkele akoestische nummers waarmee ze ons een exclusief voorsmaakje gaven van hun volgende show in maart 2020 en van hun deelname aan de World Choir Games in juli 2020. Het publiek kwam en hoorde dat het goed was!

Geniet mee van de sfeerbeelden van deze geslaagde avond!

P.s. Indien u er volgend jaar ook graag bij wil zijn, reserveer dan alvast in uw agenda de laatste zaterdag van de maand november!

LB

Geef een reactie